Gepost door: Brantt | september 28, 2007

Open Ateliers # 06

In samenwerking met Nucleo en Repetitieruimtes is er in het weekend van 13 en 14 oktober 2007 de zesde editie van Open Ateliers. Samen met tal van andere in Gent gevestigde Beeldende Kunstenaars, zal ik m’n werkruimte open stellen voor het grote publiek. Bij deze bent u van harte welkom.

Op zaterdag 13 oktober zijn de Ateliers te bezichtigen van 16u.00 tot 22u.00. s’Avonds is er een feestje voorzien in de Leopoldskazerne vanaf 21u.30.
Zondag 14 oktober
kan je er terecht van 14u.00 tot 18u.00.

Locatie atelier Brantt:
Gesitueerd op het eerste verdiep in blok E van de Leopoldskazerne (op 100 m. van het MSK en SMAK), Kattenberg 4, 9000 Gent.

Bij een bezoek aan m’n atelier kan u o.a. de artistieke sfeer opsnuiven en de laatste ontwikkelingen van m’n werk bezichtigen. Een aanbod van expressieve schilderijen die zijn teruggebracht tot vormen, ontleend aan vrije vlakverdelingen. Krachtige vlakken tekenen zich af in kleurrijke composities, waarbij het landschap wordt aanzien als een speelplaats van de verbeelding.

Deelnemende kunstenaars verspreid over drie locaties:
Eva-Maria Bogaert, Els Borghart, Brantt, Xavier Catry, Mario Cauwels, Wouter Cox , Saar De Buysere , Katelijne De Corte , Dany Deprez, Kurt Duyck, Lars Ejlskov, Cecilia Jaime , Arno Lantmeeters, Elise Lepage, Lieven Leurs, Maaike Leyn, Wim de Maat, Sophie Martens, Gunther Moriau, Sofie Muller, Diederick Nuyttens, Mark Outjers, Peter Puype, Hans Van Hoorebeke / Rosteux, Guy Slabbinck, Annelies Van Camp, Jan Vandendorpe, Carole Vanderlinden, Stijn Van Dorpe, Liesbeth Van Lancker, Nicoline van Stapele, Hendrik Vermeulen en W.I.J. (Wouter Van de Voorde, Ibe Ryde en Jon Waterschoot),

Meetingpoint:
Zwarte Doos, hoek Kunstlaan met Kattenberg aan blok E van de Leopoldskazerne.

Naast het openstellen van de ateliers zijn er diverse activiteiten gepland. Het volledige programma kan nagelezen worden op de site van Nucleo.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: