Gepost door: Brantt | december 26, 2007

1-2-X-4

Onder de noemer ‘Changement Régulier’ werd de gelijkvloerse verdieping van blok E van de Leopoldskazerne, het gebouw waar m’n atelier is gevestigd, telkens verfraaid met een werk van mezelf en op regelmatige basis gewisseld. Ruim twintig werken hebben gedurende een periode van een jaar de muur getrotseerd en brachten zo extra kleur en leven in het gebouw dat toegang biedt aan beeldend kunstenaars en muzikanten. Ondanks het initiatief op heel wat positieve reacties mocht rekenen eindigt deze tentoongestelde reeks met een negatieve noot.

Het laatste schilderij dat er werd tentoongesteld was een nooit eerder vertoond 4-luik (50 x 200 cm., olieverf op doek). Hier is het werk nog op archiefbeeld in volledige bezetting te zien, maar spijtig genoeg is het derde luik ontvreemd.

derde luik gestolen op 24 december 2007 in Gent

Van de dader ontbreekt voorlopig elk spoor. Het schilderij is laatst in volledigheid gezien op zondagavond 23 december 2007, maar sinds dinsdagmorgen 25 december maandagmiddag 24 december kan dat niet meer gezegd worden. Misschien heeft het zelfs nog bij iemand onder de kerstboom gelegen als fopcadeau want het luik afzonderlijk is zowiezo waardeloos. Het werk is trouwens niet gesigneerd.

Advertenties

Responses

  1. Echt rot voor je! Heel mooie reeks trouwens: zonde van het derde paneel.

    Like


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: